Superfinalen 2016

Torsdag 2. juni var det superfinale i Sparekampen.

Sparekampen er Spareskillingsbankens satsning på opplæring av unge innen sparing og personlig økonomi. Som byens bank ønsker vi å ruste byens unge til å møte det som venter dem når de senere i livet skal kjøpe seg bolig eller foreta andre økonomiske valg. Vi vil at de unge i Kristiansandsregionen skal være best på sparing og økonomi. Undervisningen og opplegget har vært tilbudt alle 8. klassene i Kristiansand kommune. 19 klasser har deltatt.

Opplegget har vært tredelt:

1: Motivasjonstime/undervisningstime med reprsentanter fra banken i klassene.

2: Innlevering av løsning til utlevert case.

3. 4 beste løsningene gikk videre til superfinalen.

I 2016 var det disse 4 lagene som var i finalen:

Grim skole, Havlimyra skole, Lindebøskauen skole og Ve skole!

Etter en nervepirrende finale var det Grim Skole som gikk av med seieren og innkasserte 10 000,- til klassekasse. Vinnerlaget besto av Mats Flåttorp, Miriam Loyko, Mariell Hansen og Vetle Berg Olsen.

Havlimyra fikk med seg 7 000,-, Lindebøskauen fikk 5 000,- og Ve skole fikk 3 000,-. Alle klassene skal spare pengene til tur i 10. klasse.

Vi gratulerer! Fantastisk innsats av alle lagene!

Her kan du se presentasjon av finalelagene 

Her er filmpresentasjon av finalelagene

Gå til våre Facebooksider

 

Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-10 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-14 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-17 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-20 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-23 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-22 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-29 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-26 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-35 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-47 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-65 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-56   Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki2-7 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-72Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki2-2 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki2-4 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-79 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-78Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-77 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-80Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-72 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-73 Spareskillingsbanken_Sparekampen_Martin_Litwicki-74

 

Les hva FVN skriver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *